top of page

Over mij

Ik wil je van harte uitnodigen om samen met mij een sessie te ervaren, maar eerst vertel ik graag wat over mezelf. Ik heet Arleta Paw en ben geboren in Polen (Gorzow Wielkopolski) in 1971.

In 2014 ben ik mijn praktijk gestart in Bergen. Daarvoor behaalde ik diploma van sport-, ontspannings- massage, en certificaten van triggerpoints, gewrichtscorrectie, hydromassage, stoelmassage, Thaise – tafel massage, lymfedrainage en kinesiotaping.


Ik heb in mijn praktijk ontdekt dat aanraking en een gesprek een enorm verschil kunnen maken en jouw gedachten kunnen omvormen in positieve zin en een nieuw doel in je leven brengen. Het helpt om vertrouwen in jezelf te hebben en te leven vol blijdschap en energie.

Van jongs af aan heb ik de subtiele frequentie gevoeld, een trilling van alles om mijn heen en later tijdens mijn werkzaamheden ontdekt dat in alles wat beweegt een code van het leven afgedrukt is.

Blijdschap en rust zijn signalen van jouw gezondheid. Soms raakt alles uit balans en kan je lichaam pijn ervaren.

Het is mijn passie om jouw lichaam en jouw energie weer in balans te brengen. Ik neem je zoals je bent. Je bent voor mij uniek met alles wie je bent. 
Ik gebruik hiervoor verschillende technieken. Reiki, sport en triggerpoints massage.

Wat ik vaak tegenkom in mijn praktijk is stijfheid, spieren die helemaal vast zitten, triggerpoints en andere lichamelijke klachten. Soms is het echt nodig om diep in de weefsel te werken om in je lichaam de energie weer te laten stromen. In ieder geval heb je dubbel winst; je lichaam ontspant en psyche komt tot rust. Je gaat opnieuw je lichaam voelen en je pijn beheersen en als dat nodig is jouw pijn omarmen, waardoor die vermindert of verdwijnt.

Het lichaam heeft me altijd geïnteresseerd, net als de diversiteit van menselijke ideeën (filosofie, religies en kunst).

In 1998 behaalde ik mijn masterdiploma aan Theologische Universiteit te Wroclaw (Polen) en heb daar mijn scriptie over eco-filosofie geschreven en verdedigd.
In Polen heb ik 9 jaar als secretaresse gewerkt voor een provinciehuis (woj.gorzowskie) op afdeling architectuur.
In 1998 begon ik een parttime opleiding aan Kunstacademie te Wroclaw.
In 2000 ben ik verhuisd naar Nederland. Hier heb ik diploma's behaald van SPW4 en Sociale Therapie op het Maryon College te Zeist (met een scriptie over het thema seksualiteit taboe van verstandelijk gehandicapten). Ik werkte 11 jaar voor Raphaelstichting/antroposofische zorg met mensen met verstandelijke beperking, waar ik heb geleerd om beter waar te nemen en signalen van een cliënt beter te begrijpen.

In mijn vrije tijd schilder ik graag. Mijn schildersvaardigheden heb ik opgebouwd tijdens 5 jaar studie op Crejat De Nieuwe Academie te Alkmaar.

Een mens is natuurlijk nooit uitgeleerd. In 2020 heb ik Basis Chinese Geneeskunde gestudeerd bij Qing Bai academie te Amsterdam en in 2023 acupunctuur bij Bo-Yi academie in Zoetermeer en ik pas nu deze kennis in mijn praktijk.
Dank je wel voor het lezen van deze informatie en graag praat ik met je verder tijdens een eerste afspraak.

arleta foto 2.jpg
contact 2

Contact

Arleta Paw

Stresemann Nes 19, 1862 AX  Bergen NH

Dankjewel. Je hoort snel van me.

Twee gedroogde bladeren

• tegen stress

• gewoon als verwenning

• voor sporters

• depressive klachten

Massage Cadeaubon

Wilt u een leuk en origineel cadeau aan iemand geven.

Vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page